Λίγα λόγια για το Εργαλείο Μεταφύτευσης.

Μέχρι τώρα, για να μεταφυτεύσουμε τα σπορόφυτα με το χέρι, έπρεπε να ανοίξουμε τους λάκους, να τα βάλουμε μέσα και μετά να σκεπάσουμε τις ρίζες τους με χώμα. Η εργασία αυτή είναι αρκετά κουραστική, αν υπολογίσουμε οτι σκύβουμε και σηκωνόμαστε πολλές φορές, ειδικά αν έχουμε πολλά φυτά.

Με τη χρήση του εργαλείου, τα 3 αυτά στάδια της μεταφύτευσης γίνονται γρήγορα, εύκολα, σωστά και κυρίως ξεκούραστα, αφού όλη η εργασία γίνεται απο όρθια θέση. Το μέγεθος του λάκου και το βάθος του, ρυθμίζονται ανάλογα με το σπορόφυτο έτσι αυτό καλύπτεται με χώμα και οι ρίζες του συνεχίζουν να αναπτύσονται στον κήπο μας.Εκτός απο σπορόφυτα, μπορούμε να φυτεύσουμε κρεμμύδια, σκόρδα, πράσα,πατάτες κ.τ.λ.

Υπάρχουν 2 μεγέθη, με διαστάσεις κορμού 5Χ5 cm και 7Χ7 cm ώστε να χωράνε όλα τα σπορόφυτα του εμπορίου, ή αυτά που φτιάχνουμε μόνοι μας. Είναι κατασκευασμένο απο λαμαρίνα 2 χιλ. ηλεκτροστατικά βαμμένο για την καλύτερη προστασία του απο την υγρασία και την τριβή με το χώμα.

Προς το παρόν αποστέλλεται μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :  2221304274 - 6971649648

 

Μεταφύτευση ΣπορόφυταΜεταφύτευση στο κήποΕργαλείο ΜεταφύτευσηςΕργαλείο Μεταφύτευσης